torsdag 26 februari 2009

Onsdag 25/2


Överkriften talar lite osanning eftersom Peppi, en liten papillon var faktiskt hos oss i måndags, men han fick vara med å dela på utrymmet för idag.



Dessa hundarna brukar man inte göra så mycket med, men eftersom han är så himla tjockpälsad så brukar vi tunna ur pälsen och naturligtvis putsa till tassar så han ser ren, välvårdad och fluffig ut.

Nu till onsdagens "riktiga" vovvar.

Halva dagen hade gått när jag kom på att jag glömt att använda kameran. Oj då, tänkte jag och fortsatte klippa, men fotade lite mer efter det....

Trixa. En Lagotto som oftast tillbringar sina dagar ute på Åby Ridskola. Men idag var det dags att bli lite vårfin. Den här tjejen är ju så van vid det här så henne skulle man kunna ställa på bordet, gå iväg och komma tillbaka en timme senare och hon skulle fortfarande stå kvar på bordet. Bra där.




Sen hade vi en liten spaniel vid namn Selma. En lite osäker vovve men hur snäll som helst. Bara man gav henne ett par minuter att knalla omkring och titta på saker och lukta sig lite omkring så var det inga problem sen.


Imorgon fredag ser vi fram emot inte mindre än fyra nya kunder faktiskt. Två katter och två Bichon Frisé.... Å så har det kommit lite nya saker till försäljning oxå. Lägger ut lite nya bilder imorgon.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar