onsdag 15 juli 2009

Onsdag 15/7

Så här precis innan semestern är det fullt upp på trimmet. Många vill ha sina vovvar lite fina nu...

Bla Otto, mellan-schnauzer.

I vanliga fall brukar man klippa dem i typiska schnauzer-frisyrer, dvs man sparar lite behäng både på benen och under magen, men nu på sommaren är det inte ovanligt att man klipper dessa mycket kort. Ja tom tar bort dem helt. Som på Otto.

Sen hade vi Morris, en liten westie. Liten, men naggande god som man brukar säga.. :)
Nu var det inte så länge sen Morris var hos oss så idag var det bara en liten puts på schemat.


Morris följdes av Nisse, vår alldeles egna cirkushund. Lika glad som vanligt. Hehe..


Å idag har vi haft inte mindre än två besökare så jag har haft sällskap hela dagen faktiskt. Dels min ständige vapendragare Pia-Lotta, men sen kom Sandra och förgyllde resten av dagen. Hon passade även på att slipa lite på sin vovve Molles frisyr när hon ändå var på plats. Men alla jobbar vi på olika sätt... Haha..


Sen till både vår och Molles förjusning trippade en liten fyra månadersvalp in vid namn Akilles. En parson jack russellvalp med mycket energi. En typisk terrier. Mycket roande!!

Sista vovven för dagen kan mycket väl bli en ny favorit! Låt mig presentera amstaffen Peggy:


Sötare är svårt att vara och trevligare med för den delen. Inte ett pip när vi klippte klorna. MVG i uppförande... :)

Innan det var dags att stänga shoppen för dagen ville Molle visa upp sin nya tröja som han (Sandra) inhandlade hos oss idag. Visst är han fin iden? Endast 150 kr. Som hittat....




Sen har vi hört runt lite ang lite hundträffar. Då intresset verkar vara högt så ska vi kolla upp en passande tid och dag i veckan då vi kan träffas upp och ta en promenad med hundarna, som sen kan leka lite tillsammans. Återkommer efter semestern med tid och plats. Men vad tycker ni om det? Är det något som skulle vara intressant?

Kram

1 kommentar:

  1. Akilles skulle helt klart digga att få busa runt lite ;)

    SvaraRadera