onsdag 25 november 2009

Onsdag 25/11

Nu har det verkligen sjunkit in att vi har öppet för försäljning i butiken och drop in för kloklippningar på onsdagar och torsdagar 10-16.

Himla kul tycker jag! :)

I måndags var lilla Elsa, en väldigt trevlig borderterrier hos oss för en trimning. Jag måste säga att jag tycker att borderterrier är en väldigt trevlig ras. Kan faktiskt inte minnas att jag träffat en sur, tråkig eller ilsk BT nån gång. De har ofta en stark personlighet och det gäller även Elsa. Det var en mysig stund i måndags. Tack! :)

Idag var Ellie hos oss. Ellie är ju som ni kanske vet en liten personlig favorit. Hon är bara så himla söt så man nästan vill stjäla med henne hem varje gång hon är på besök. Du kanske kan tänka dig att byta henne mot en liten fransk bulldogg, Anna? Haha

Hon fick även agera lite modell (eftersom hon är så söt.. :) ) för några av våra julsaker som kommer finnas till försäljning from nästa vecka i trimmet. Fint va?


Halsduk 99kr och tomtedräkt 349kr för den riktiga tomten i år!

Men de måste förstås ses i verkligheten (å testas på din hund), så kom förbi trimmet nästa vecka vetja.. ;)

Sen avslutades dagens arbete med lilla Zita. Alltid lika kul när hon kommer instudsandes på trimmet.Å hon blir bara sötare å sötare för varje gång oxå. Kolla bara.....







Kram kram

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera