söndag 29 november 2009

Torsdag 26/11

Bröderna Ivar och Morgan var hos oss i torsdags.
Morgan är ju lite rolig för så fort han får en chans så hoppar han UPP på trimbordet! De flesta hundarna brukar ju göra lite tvärtom å hoppa NER så fort tillfälle ges, men inte han inte... Haha..

Först ut var Morgan:


Å straxt efter hade vi Ivar:

Så hade vi en ny vovve hos oss igen, nämligen Moni (ber om ursäkt om jag stavar namnet fel...)
En engelsk cocker som har blivit klippt tidigare på ryggen å vi ska försöka få tillbaka den pälsen som han hade innan genom att bara plocka ryggen. Det gäller att ha lite tålamod då detta (om det är möjligt) tar lite tid.

Men en mycket trevlig herre. En fröjd att jobba med. :)

Sist ut för dagen var Mulle. Den lilla westiesen som har lite problem med ögonen ni vet. Som vanligt klippte vi ner honom ganska hårt, men det är en frisyr som passar honom då de är mycket i stall och som sagt har lite problem med ögonen. Så då är det bra att klippa bort allt hår som kan vara där och irritera. Ser lite ut som Bolt när man är klar med honom faktiskt.. Haha, det kanske inte syns så bra på kortet, men han gör det... :)



Nästa vecka har vi fullt upp nästan hela veckan, å det känns ju jättekul!! Och på onsdag kommer Elin till trimmet å då ska det julpyntas så det står härliga till och även alla julklappar till hundarna ska ställas fram till försäljning så passa på nu i början att handla klapparna till din hund! Välkommen!!
Kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar