lördag 18 april 2009

Onsdag 15/4


Lilla Disa (eller Chewbacca som hennes hussen Benny kallar henne ;) ) kom in på förmiddagen och fick sig ett bad och blev riktigt tjusig så i vårvädret. Vi klippte henne ganska kort så håller det sig ganska länge, men samtidigt spara lite svans och huvud...


När Disa gått hem så var det dags för två riktigt goa killar. Nämnligen två Engelska Cockerspaniels som heter Molle och Akilles. De här två har varit hos oss sen vi slog upp portarna 2006. Riktiga stamkunder. :)

Här har ni grabbarna innan bad och föning:



Å så så här såg de ut när de knallade ut i vårvädret med Husse och "lilla-syster" Amanda som bara var 6 månader, sötast i stan!!





Lite skillnad va? :)





Så kom Sandra förbi med en annan Molle. En liten kille som hjälper matte som personlig assisten om dagarna.. Han och grabbarna kom riktigt bra överrens i trimmet så ett tag var det full rulle när de for omkring.




Han skulle handla ett halsband till sin kompis Tyson i Karlstad, en Chinese på elva år. Ett svart halsband med dödskallar på blev det... Hoppas den kommer passa, får se om vi kanske får en bild på det snart..

Sista besöket på dagen var en liten, liten vovve. Hon var en elva veckors Shi-Tzu som matte hade klippt lite hemma, så henne jämnade vi till lite bara..... Inte så lätt det där som det kan verka ibland. :)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar