tisdag 14 april 2009

Utställning Kista 10/4 2009


Äntligen var det dags för utställning igen!! Jag tycker ju att det är så himla kul.. :)

Vi packade in Nova, Svea, burar, koppel, filtar, massäck, Pia-Lotta och mig själv i bilen och styrde mot Kista tidigt på långfredagsmorgonen.

Klasserna startade kl 09.00, men eftersom vi var näst sist av alla 49 frallorna så tog vi det ganska lugnt på vägen upp och jag måste säga att det är faktiskt ganska skönt att komma fram när de värsta köerna var borta.
Väl vid ringen skulle det hälsas på alla man känner och inte känner. Alltid lika kul att träffa folk man inte sett sen senaste utställningen.

Upp med stolarna, burarna på plats och med en macka i handen var det dags att sjunka ner och bara njuta av att titta på alla underbara frallor som stydsade runt i ringen.
Ca tre timmar senare var det dags för våran klass, Öppen klass.
På med utställningskopplet och hitta sin plats i ringen.
Jag var lite nervös då Nova sist inte alls kände för att vara på utställning, vilket resulterade i att hon gick väldigt ryckigt och bara ville sitta ner hela tiden..

Men denna gång var det verkligen tvärtom! Hon travade på som en liten gudinna och stod helt blickstilla när domaren bedömde henne.

Slutresultat: en etta och femte plats i sin klass! Inte dåligt, inte dåligt alls.



Svea då? En etta och två i bästa tikklass! Applåd för våra duktiga vovvar..


Utställningar är ju himla roligt tycker jag. Inte bara för att det finns så himla mycket olika hundar att titta på, från pyttesmå till STORA, utan det finns ju hur mycket som helst att handla i hundväg och sen är det underhållande att bara titta på hur människor är mot sina hundar. Många skratt blir det.. :)


Efter ett besök på McDonalds efteråt var det dags att styra kosan hemåt mot Norrköping igen. Och det är inte bara vovvarna som blir trötta efter en dag i ringen. Det tar på krafterna att vara vacker....


Glad påsk så hörs vi nästa vecka. Då ska vi beställa saker från Puppia, vi ses på trimmet!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar