torsdag 9 april 2009

Onsdag 8/4

Det var en lång dag på trimmet idag. Första hunden kom halv åtta på morgonen och sista var klar halv sju. Men det är ju alltid roligt att ha fullt upp, eller hur? Många hundar skulle hinnas med å fixas till innan påsk.

Först ut på banan var Kenzo, Amerikansk Cocker. Han är en väluppfostrad vovve som vet precis hur det går till på bordet. Inga krusiduller å jobbet var snart gjort.


Tycker han blir så söt när han är klar...

Vi fortsatte på temat Cocker, men nu en Engelsk, Lukas:

Han gick hem utan en enda tova på kroppen, mycket skönt!! Hoppas han ska ut å njuta av vårvädret och vi tackar matte för det fina påskägget som vi ska inhandla idag. :)

På eftermiddagen kom lilla Manilla på besök. En Amstaffblandning som hade fått lite ränder på ryggen efter en maskin som matte testade hemma, som skulle fixas till. Det var snabbt överstökat så det fanns lite tid för mys med den här bedårande varelsen..


Å så hade vi såklart Mulle som kvällens sista vovve. En Westie som har lite ögonproblem, därav den mörka färgen i ansiktet. Han fick oxå en vårstädning så han ser ut som han ska igen... :)



Ja, det var några av de vovvar som var hos oss i onsdags. Imorgon får ni hålla en tumme eller två för då styr vi kosan på Kistamässan för internationell utställning med Nova och Lotta ska ställa Svea. Återkommer om det inom kort.

Kram

2 kommentarer:

  1. Alla dina kunder är sååå söta :-)
    Ronja är fortfarande lite grå i pälsen, men det blev bättre när Robin tvättade henne med Yes. Man ser att pälsen är på väg att växa ut, det är mest grått i topparna. Så det går åt rätt håll! Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Alltid till er tjänst!! :)
    Härligt att det funkar!! Det är bara att säga till om det är något mer...
    Kram

    SvaraRadera